Sun. Nov 28th, 2021

Një 20 vjeçar që v ra u babain me th ikë për të mbrojtur të ëmën nga dh una është shpallur i pafajshëm. Ngjarja u shënua më 30 prill 2020.

Gjykata vlerësoi se fakti nuk përbën k rim. V rasj a për të cilën prokuroria kishte kërkuar 14 vite b urg kishte ndodhur në banesë në Torinese, Itali.

Aleks Pompa kishte ndërhyrë në sherrin e dh unshëm mes prindërve dhe kishte goditur të atin 34 herë me th ika të ndryshme të kuzhinës.

Viktima Giuseppe Pompa, një punëtor 52 vjeç në gjyq ishte përshkruar si një person agresiv, dhe tepër gjakftohtë.

Mbrojtësi i të akuzuarit, avokati gjithmonë kishte mbështetur tezën se klienti i tij e kishte kryer për vetëmbrojtje.