Sat. Oct 23rd, 2021

Tubimi përshëndeti paraqitjen e aeroplanit me duartrokitje dhe thirrje “Serbia, Serbia”

Eshtë dita e gjashtë e protestave të serbëve të cilët janë të pakënaqur me vendosjen e forcave speciale të Policisë së Kosovës në kalimet kufitare midis Kosovës dhe Serbisë, Jarinjes dhe Bërnjakut dhe vendimit të Prishtinës për të zëvendësuar licencën pllaka.

Dy aeroplanë të Ushtrisë Serbe fluturuan mbi Jarinje në dy raste rreth mesditës, raporton Radio Televizioni i Serbisë (RTS). Të tubuarit përshëndetën paraqitjen e aeroplanit me duartrokitje dhe thirrje “Serbia, Serbi”.

VIDEO