Wed. Jan 26th, 2022

Nëntë persona u raportuan të zhd.ukur në zonën juglindore të vendit, pas reshjeve të mëdha të shiut, ndërsa 850 zja.rrfikës janë vënë në lëvizje.Aktualisht nëntë persona gjenden të zhd.ukur”, tha shërbimi i zonës Alpes-Maritime.Zonat më të pr.ekura janë kryesisht Brittany në veriperëndim dhe Cote d-Azar, në juglindje.Sipas mediave të huaja, shirat e rrë.mbyeshëm kanë s.hkaktuar dë.me të konsiderueshme sikurse nd.ërprerje të energjisë el.ektrike.
Disa shtëpi u shk.Atërruan, ndërkohë që u she.mb një urë në Saint-Martin-Vesubie.“Aktualisht nëntë persona gjenden të zhdu.kur”, tha shërbimi i zonës Alpes-Maritime.Zonat më të prekura janë kryesisht Brittany në veriperëndim dhe Cote d-Azar, në juglindje.