Wed. Jan 26th, 2022

Pamje e rëndë në Turqi/ Rrufeja dhe fryma e fuqishme godet dhe rrënon Minaren e Xhamis(VIDEO) Video dje me daten 12:10:2010 perjetoj nje dit te veshtir me vershime shi stuhi rrufe te cilat shkaktuen deme te medha, video eshte publikuar nga person i rastit ku fryma dhe rufeja e madhe rrenon minaren e xhamis.