Tue. Jan 25th, 2022

Mund të themi me plot bindje që fenomeni i vitit 2021 mban vetëm një emër.

‘’Big Brother Vip’’ ka rezultuar të ketë thyer çdo rekord shikueshmërie.

Momentet kur banorët kanë debatuar, zbavitur, trishtuar janë bërë virale në rrjetet sociale por jo vetëm.

Banorët sot patën mundësi të kuptonin gjithë fuqinë dhe rëndësië që ky format ka fituar në publik.

Konkurentët e shtëpisë mirëpritën me përlotje edhe përshëndetje nga shqiparë rezident në vende të ndryshme të botës.