Tue. Jan 25th, 2022

SubhanAllah…. Tërmeti që lëvizi cdo shtëpi dhe ndertesë në këtë Qytet… Shikoni pamjet (VIDEO)Do mbeteni pa fjale nga pamjet, ky termet qe levizi edhe ndertesat nga 100 kate…