Sun. Nov 28th, 2021

Kjo është një Video e bërë nga një mik dhe e ngarkuar me leje.

Kjo është një video e cunamit që goditi keta qytete ne Japoni: Yuriage, Natori City, Prefektura Miyagi.
Shpresoj që njerëz të ndryshëm ta shohin të vërtetën.