Sat. Oct 23rd, 2021

Sot në Malin e Zi do të jetë me diell në mëngjes dhe nga mesi i ditës do të jetë i ndryshueshëm dhe i paqëndrueshëm, me shi të herëpashershëm, reshje shiu dhe bubullima, kryesisht në zonat kontinentale dhe në zonën e Boka.

Siç u njoftua nga Instituti i Hidrometeorologjisë dhe Sizmologjisë, era do të jetë e dobët deri në mesatare, duke ndryshuar drejtim.

Temperatura e ajrit në mëngjes nga 11 në 25, dhe më e larta çdo ditë nga 21 në 35 gradë.