Sun. Nov 28th, 2021

Orbitat të Jupiterit dhe Saturnit do afrohen aq shumë sa do të ngjajnë si një planet i vetëm. Një gjë e tillë, siç transmeton Sot, rastis me ditëlindjen e pastorit evangjelist Pol Begley, i cili në bazë të kalendarit Maja hedh pretendime për fundin e botës.

Pasi majat pretenduan se 21 dhjetori 2012 do të ishte fundi i botës, shumë studiues të teoriv konspirative mendojnë se u përllogaritën gabim të tilla data, pasi në fakt mund të ndodhë tetë vjet më vonë, pra tani në 2021.

Theksojmë se evangjelistët kanë pasur pa fund parashikime për fundin e shumë gjërave në të shkuarën, që fatmirësisht nuk kanë rezultuar të vërteta.