Tue. Jan 25th, 2022

Ish-Kryeministri Sali Berisha prej disa minutash tashme ka bllokuar hyrjen e Selise Blu, brenda se ciles ndodhet Lulzim Basha dhe pritet te dale nga momenti ne moment.

Berisha shoqërohet nga të gjithë anëtarët e Komisionit për Rithemelimin e PD-së, ndërkohë që brenda në seli ndodhet ende Lulzim Basha, të cilit duket se për momentin i është bllokuar dalja nga godina e kësaj force politi

“Demokratët e shndërruan këtë dhjetor në dhjetorin e ri, e shndërruan PD në fuqinë më të madhe morale, dhe së shpejti të gjithëanshme të këtij vendi. Mbyllni sytë dhe imagjinoni forcën politike që drejton Edi Rama. Janë të ftuar që të gjithë të vijnë, nuk ka pasur asnjëherë presione ndaj askujt“, tha Berisha para Selise blu.

Ish-Kryeministri Berisha dhe kryedemokrati Lulzim Basha kane mbajtur takime paralele ditën e sotme brenda Selisë blu. Berisha ka premtuar se nuk e merr zyrën e Bashës deri në datë 18 dhjetor kur të caktohet me referendum fati i Bashës, të cilin Berisha tashmë e quan thjesht deputet i PD-së.