Tue. Jan 25th, 2022

Ajo që (nuk) ra në sy mes takimit të binjakëve brenda shtëpisë së Big Brother, ishte va rësja që Donaldi i kishte dhu ruar Borës për 3 vjetorin e njohjes nga brenda shtëpisë së Big Brother. Dje, gjatë transmetimit live, atë (ose një va rëse binjake) e mbante Romeo në qafë.

Varë sja dukej qartë në momentin që Romeo i thoshte të vëllait: “A ishte kjo dëshira jote? Bëj atë që mendon ti. Unë t’i kam zgjidhur të gjitha hallet. Kështu që bëj ça mendon ti. Je shumë I fo rtë. Ngulite në k okë,” por pas ndë rrimit të rr obave, nuk u pa më se te qafa e kujt prej binjakëve ng eli.

Romeo e ho qi në momentin që po ndë rronin rrobat me Donaldin dhe e la mbi një stol në dhomën e surprizave. A është kjo va rësja “e famshme”? Vetëm ata dy (binjakët) e dinë se çfarë do të thotë saktësisht batuta “t’i kam zgjidhur të gjitha hallet jashtë” por e vërteta është se Donaldit i dha një energji tjetër takimi me Romeon. Sa për varë sen e “Borës” nuk dimë akoma nëse Romeo ia la Donaldit apo e mbajti në qafë por nëse e ka Donaldi, do merret vesh shumë shpejt, në transmetimin live të sp ektaklit të radhës.

Kujtojme se pak ditë pas pu thjes së famshme të Borës dhe Donaldit, ky i fundit në spektakel i kërkoi Arbanës që ti jepte një qese me biskota dhe va rësen e tij Borës në kujtim të përvjetorit të tretë të lidhjes së tyre. Va rëse të cilën Bora e mbante në qafë derisa filluanflirtimet me Trixën. Por çfarë nuk keni ditur për varë sen?

Varë sja e Donaldit është flori i punuar me një monedhe të vjetër të kushtueshme në formë medalioni. Ajo është blerë në Shqipëri nga Donaldi dhe kushton plot 1000 €. Tashmë kjo lloj va rëse është në tendencat e fundit e një nga to e mban edhe Trixa në qafë. Enki Braçaj, moderatorja e RTV Ora ishte e ftuar në #Expuls këtë të shtunë përba llë gazetarit Ronaldo Sharka. Enki foli për fejesën e saj me një biznesmen, por ndër të tjera gazetari i transmetoi një video. Bëhej fjalë për një ng acmim nga Arjon Muça teksa Enki Braçaj po r aportonte për “Ditë e Re” nga terreni.

Var ësja e Enkit, Arjonit iu duk si var ësja e Borës qe ia dhuroi Donaldi.Por si e komentoi Enki këtë video, duke treguar sërish var ësen shumë të ngjashme me atë të Borës? “Kjo është va rësja ime. Ma ka blerë mami, mami im nuk quhet Donald. Unë kisha një kuriozitet, a do e kthejë va rësen Bora qe ky t’ia japi Trixës apo jo?”- u shpreh ajo me humor.