Sun. Nov 28th, 2021

Ishte 16-vjeçe kur kuptoi se kishte diçka që nuk po shkonte mirë me shëndetin e saj. E lindur dhe e rritur në mërgim, Krenare Jahaj, pos sfidave që vinë me moshën, u sprovua edhe me një sëmundje të rëndë. Një ditë para se Krenarja të merrte rezultatet e analizave, ajo takoi burrin me të cilin sot është e martuar.

Gazetare: Egzona Shahini

Mirëpo, pas tetë viteve gjithçka në jetën e saj ndryshoi. Madje, kaloi edhe pritshmëritë e mjekëve.

Epiteti i nënës, pos saj, gëzoi edhe të gjithë familjarët.