Sun. Nov 28th, 2021

Tre persona vdiqën në 24 orët e fundit nga pasojat e Kovid-19 në Mal të Zi. Vdekja më e re ishte 76 vjeç, dhe më e vjetra 86 vjeç.

Në të njëjtën periudhë, u regjistruan 368 raste të koronavirusit, në 2,698 mostra të analizuara.

348 persona të tjerë u shëruan, kështu që 4,840 raste të koronavirusit janë aktualisht aktive.

Shumica e rasteve të reja të infeksionit, 152 prej tyre, u regjistruan në Podgoricë. E ndjekur nga Nikshiq (47), Berane (31), Pljevlja (24), Tivar (20), Budva (18), Herceg Novi (14), Tivat (14), Bijelo Polje (6), Kotor (6), Danilovgrad 5), Kolashin (5), Mojkovac (5), Ulqin (5), Rozhaje (4), Plav (3), Pluzhine (3), Tuzi (3), Cetinje (2), Andrijevica (1).

Deri më tani, 2,023 njerëz kanë vdekur si rezultat i Covid-19, ndërsa gjithsej 137,769 raste të koronavirusit janë regjistruar.

Rastet aktualisht aktive: Podgorica – 1,831, Nikshiq – 640, Pljevlja – 446, Tivar – 244, Bijelo Polje – 214, Herceg Novi – 203, Berane – 201, Budva – 159, Tivat – 141, Kotor – 134, Danilovgrad – 123, Cetinje – 122, Kolashin – 64, Tuzi – 63, Ulqin – 58, Mojkovac – 51, Pluzhinë – 38, Andrijevica – 30, Rozhaje – 24, Zhabljak – 22, Plav – 18, Shavnik – 12, Petnjic – 2.