Sun. Nov 28th, 2021

Gjatë ditës së djeshme janë analizuar 2262 mostra për koronavirusin e ri dhe janë diagnostikuar 294 raste të reja pozitive.

Shpërndarja e rasteve të reja pozitive sipas komunave:

Podgoricë 103
Nikshiq 48
Budva 19
Herceg Novi 17
Tivat 17
Pljevlja 15
Tivar 14
Ulqin 13
Bijelo Polje 10
Berane 9
Danilovgrad 8
Cetinje 7
Tuzi 4
Kotor 2
Zhabljak 2
Kolashin 1
Mojkovac 1
Petnjice 1
Plav 1
Pluzhine 1
Shavnik 1
Gjatë ditës së djeshme, gjashtë vdekje të lidhura me infeksionin SARS-CoV-2 u raportuan nga këto komuna: Tivar (1), Plavë (1), Cetinje (1), Tivat (1), Bijelo Polje (1) dhe Zhabljak (1). . Ndër të vdekurit, më i riu ishte 56 vjeç, ndërsa më i moshuari 83 vjeç.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve nga infeksioni Covid-19 në Mal të Zi që nga fillimi i pandemisë është 2245.

Deri në orën 15:00 u raportua shërim në 485 pacientë.

Duke marrë parasysh të gjitha rastet e reja të zbuluara si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive me Covid-19 në Mal të Zi është 3585.

Rastet aktuale aktive sipas komunave *

Podgoricë 1.368
Nikshiq 561
Herceg Novi 225
Tivat 219
Tivar 168
Bijelo Polje 142
Budva 120
Berane 116
Cetinje 113
Danilovgrad 106
Kotor 103
Pljevlja 70
Ulqin 55
Andrijevica 53
Mojkovac 44
Zhabljak 25
Kolashin 24
Rozhaje 21
Pluzhine 19
Tuzi 16
Plav 6
Gusinje 5
Petnjice 4
Shavnik 2