Sat. Oct 23rd, 2021

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik të Malit të Zi (IJZCG), laboratorë të tjerë publik dhe privatë që merren me diagnozën e infeksionit të ri të koronavirusit përfunduan analizën dje dhe IJZCG dorëzoi rezultatet për 2,358 mostra për koronavirusin e ri .

Janë diagnostikuar gjithsej 69 raste të reja pozitive të infeksionit me koronavirus: 60 ishin qytetarë të Malit të Zi dhe 9 ishin turistë që qëndrojnë në territorin e Malit të Zi.

tryezë

Asnjë vdekje në lidhje me koronavirusin nuk u raportua dje.

Deri në orën 15:00, raportohet shërimi në 19 pacientë.

Duke marrë parasysh të gjitha rastet e zbuluara rishtas, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive Kovid-19 në Mal të Zi është 681.