Sat. Oct 23rd, 2021

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik të Malit të Zi (IJZCG), laboratorë të tjerë publik dhe privatë që merren me diagnozën e infeksionit të ri koronavirus dje (e mërkurë, 14 korrik 2021) përfunduan analizën dhe IJZCG dorëzoi rezultatet për 1867 mostra në koronavirusin e ri .

U diagnostikuan gjithsej 24 raste të reja pozitive të infeksionit: Podgorica 6, Budva 4, Nikshiq 2, Kotor 2,Tivar 2, Tivat 2, Herceg Novi 1, Cetinje 1, Berane 1, Ulqini 1, Pljevlja 1, Andrijevica 1.