Wed. Jan 26th, 2022

Dy pacientë të moshës 40 dhe 83 vjeç kanë ndërruar jetë në 24 orët e fundit nga Covid-19.

Në të njëjtën periudhë janë regjistruar 340 raste me koronavirus, në 2651 mostra të analizuara.

412 të tjerë të infektuar janë shëruar, kështu që aktualisht janë aktive 2871 raste me koronavirus, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik.

Shumica e rasteve të reja janë regjistruar në Podgoricë (100), Pasuar nga Tivat (39), Herceg Novi (35), Bijelo Polje (29), Nikshiq (22), Kotor (21), Tivar (17), Cetinje (17), Budva (13), Berane (12), Pljevlja 9), Danilovgrad (8), Kolashin (5), Mojkovac (3), Pluzhine (3), Ulqin (3), Andrijevica (2), Rozhaje (1) dhe Shavnik (1).

Deri më tani nga pasojat e Covid-it kanë vdekur 2283 persona, ndërsa janë regjistruar gjithsej 156608 raste të infektimit.

Rastet aktuale aktive:

Podgoricë – 1.118
Nikshiq – 329
Herceg Novi – 226
Tivat – 201
Tivar – 134
Bijelo Polje – 132
Budva – 117
Danilovgrad – 101
Kotorri – 97
Berane – 85
Cetinje – 81
Pljevlja – 66
Mojkovac – 43
Ulqin – 32
Andrijevica – 25
Kolashin – 18
Pluzhine – 18
Zhabljak – 16
Shavnik – 8
Rozhaje – 7
Plav – 6
Tuzi – 6
Gusinje – 3
Petnjice – 2