Tue. Jan 25th, 2022

Arjola dhe Antonela janë përpl asur në një debat të ashpër me njëri-tjetrin pas spektaklit së mbrëmjes së djeshme.

Ato filluan të debatonin për zërin e lartë, ndërsa kanë filluar të debatojnë ashpër, në një moment Arjola i është afruar edhe fizikisht Antonelës, duke lënë të mendohet se do kishte përplasje fizike.

Më pas përpl asja ka përfunduar me fyerje dhe ofendime personale.

Pjesë nga debati:

Arjola: Hajde, hajde foli Sabianit, hajde, hajde

Antonela: Pse po më afrohesh kështu

Arjola: Se mos mendon se jam duke trembur

Antonela: Na shurdhove, nuk po mundem që të duroj dot më të bërtiturat e tua nëpër shtëpi

Arjola: Po ti si je duke folur? Unë kam qenë duke u falur dhe ti na prishe faljen mua me Sabianin me të bërtiturat e tua

Antonela: Ti do të më nxjerrësh negative, s’kanë faj banorët që ankohen për ty

Arjola: Qenke budallicë krejt, qenke budalle

Antonela: Më marrsh të ligat

Arjola: Qenka me të meta mendore

Antonela: Qenke budallicë thotë, ska lindë akoma ai që mundet me më bërtitë mua, mbaji për vete ofendimet. As nëna ime nuk mundet me më ofendu mua.

@e.kallanxhiu

Sherr ne Big Brother

♬ original sound - e.kallanxhiu