Wed. Jan 26th, 2022

Babai i të riut të plagosur në tragjedinë e djeshme në Gllogjan, ka bërë një postim prekës.

Ai ka njoftuar se djali i tij është zgjuar, por që atij i ka dhënë lajmin e kobshëm për vdekjen e shokut dhe shoqes së tij.

“Sot djali im u zgjua, por pa shoqen e shokët e tij që ishte ulur në autobus me ta. Më pyeti a kanë shpëtuar, u desh ti them se ata jetojnë në parajsë” shkruan babai i të plagosurit në aktin e djeshëm kriminal në Gllogjan.