Wed. Jan 26th, 2022

Gruaja e tij, e cila shpenzoi pjesën më të madhe të parave të saj për trajtim përpara se i shoqi të falimentonte, pavarësisht parave të shumta që vetë Schumacher bëri nga të ardhurat e tij në Formula 1, teksa dominonte garën për vite me radhë, dhe pavarësisht nga të gjitha ofertat e mëdha të sponsorizimit që kishte, të gjitha paratë. ishte shpenzuar.

Ai humbi shpresën për shërim derisa një ditë u zgjua dhe personi i parë që njohu ishte gruaja e tij.

Kjo është një grua që ka qenë pranë tij dhe nuk e ka lënë gjithë këto 6 vite…

Besimi eshte nje karakteristike qe te jep force…

Mos ki frike te komunikosh me nje femer te forte, do te vije dita kur ajo do te jete ushtria jote e vetme!