Sat. Oct 23rd, 2021

Sot në Mal të Zi do të jetë kryesisht me diell dhe shumë ngrohtë.

Në veri, në mëngjes në lugina mjegull ose mjegull afatshkurtër, në pasdite zhvillimi i moderuar i reve, dhe në male është i mundur shi ose bubullimë afatshkurtër.

Era e dobët deri mesatare në pjesët veriore në disa vende dhe e intensifikuar, kryesisht në jug dhe jugperëndim.

Temperatura më e lartë ditore e ajrit nga 27 në 36 gradë.