Sat. Oct 23rd, 2021

Nesër do të jetë mesatarisht vranët dhe temperatura më e lartë ditore do të jetë 21 gradë.

Pasdite dhe gjatë natës, në disa vende priten reshje shiu, e në disa vende janë të mundshme reshje dhe shtrëngata afatshkurtra.

Sipas Institutit të Hidrometeorologjisë dhe Sizmologjisë, më shumë kushte për reshje priten në veri, ndonjëherë gjatë mëngjesit, dhe në zonat më të larta malore mbi 1500 metra mbi nivelin e detit mund te bie dhe borë.

Era do të jetë e moderuar në vende, më e fortë në disa vende në jug.

Temperatura e ajrit në mëngjes do të jetë nga dy në 16, më e larta ditore nga katër në 21 gradë.