Sat. Oct 23rd, 2021

Në Mal të Zi nesër do të jetë moti kryesisht me diell dhe i ngrohtë.

Siç u njoftua nga Instituti i Hidrometeorologjisë dhe Sizmologjisë, në veri në mëngjes ka mjegull në lugina, dhe pasdite ka një zhvillim të dobët deri në të moderuar të reve.

Era do të jetë e lehtë deri mesatare, kryesisht jugore.

Temperatura e ajrit në mëngjes nga 3 në 15, më e larta ditore nga 23 në 30 gradë.