Sun. Nov 28th, 2021

Një javë pas ngjarjes në Grecalli të Fierit, familjarët e 8-vjeçarit Mateo Vasiu kanë hyrë në shtëpinë e ngjarjes, ku Klodian Çalamani v r au dhe gr op osi fëmijën.

Pasi janë hequr shiritat e skemës së k r im it, familjarët kanë ndezur qirinj në gropën ku u v a rr o s 8-vjecari. Top Channel ka siguruar pamjet në shtëpinë e “mo n st rës” që mori j

Brenda oborrit dhe banesës së 38 vjeçarit Klodian Çalamanit ka orendi shtëpiake të vjetra, bizhuteri femrash, xhama të t h yer, zinxhirë e gozhdë të mëdha ndërsa dhoma e tij ofron vetëm rrëmujë,

ambient të çrregullt e të pistë. Në banesën e tij nuk mungojnë ushqimet e cigaret. Ndërkohë vihet re se mban edhe flamurin shqiptar në mes të shtëpisë.

Ndërkohë, familjarët pretendojnë se një e afërme e familjes së Mateos di rrethanat e vërteta që shtynë 38-vjeçarin t’i m ar rë jetën fëmijës së mi t ur. Pritet që grupi hetimor të marrë deklaratat e personave ku dyshon familja e të zbardhet ngjarja ma k abër në fshatin Daullas që ka tr on d itur opinionin publik.

Gjatë këtyre ditëve nga familjarët e 8 vjeçarit është kërkuar dën im maks i mal për autorin e vr a s j es Klodian Çalamani, i cili ndodhet në parab u rgimin e Vlorës.