Tue. Jan 25th, 2022

Ana pasi nxori jashtë loje Mikelën në raport me Erionin ka realizuar një takim 4 minutsh.

Puntatën e djeshme Mikela braktisi studion kur pa videon ‘intime’ mes tyre. Ajo u ngrit e gjuajti me shuplakë dhe u largua.

Ana thekson se është ndier keq për faktin se Mikela braktisi studion për shkak të saj dhe nuk i dha mundësi të sqaronte raportin që ka krijuar me Erionin.

Erioni tregoi se i ka qef të dyja dhe nuk don ta kufizojë veten deri sa ti njohë plotësisht.

‘Pëlqimi im ndaj Anës është real dhe është shumë i madh. Por edhe Mikelën nuk e hedh poshtë, vazhdoj të kem pëlqim edhe ndaj saj. Interesi im ndaj saj ka që vjet kur e shikoja në televizor si spektator. Erdhi mundësia dhe pse jo, ta njohim njeri-tjetrin. Kemi shumë gjëra të përbashkëta. Filluam kontaktin që në momentin që erdhi, u përshtatëm shumë dhe kemi shumë kimi’,-tha Erioni.

Nga ana tjetër Mikela nuk ka preferuar të kthehet në studio. Megjithatë mbetet për tu parë nëse ajo do të largohet përfundimisht apo thjeshtë është çeshtje kohe.