Mon. Jan 24th, 2022

Nuk i dha hakun e punës/ Punëtori ja hedh shtëpinë në tokë pronarit.

Ndërtuesi, ende i paidentifikuar, shkoi në shtëpinë ku kishte punuar prej disa kohësh dhe e shkatërroi atë, duke filluar nga çatia dhe pjesët e tjera.