Sat. Oct 23rd, 2021

As Budva, as Herceg Novi as Canj, as Vala e as e famshmja BUNA nuk janë në radarin e shumë beogradasve këtë verë. Ne tashmë jemi mësuar me faktin që në fillim të korrikut nuk mund të mbrohemi nga fotografitë nga Mogren dhe pamjet e kërcimit në plazhin me rërë afër grykës së BUNES në Adriatik, por tani një tjetër qytet ka tërhequr vëmendjen e Turistë serbë.

Ulqini është i kuq në hartën e qytetarëve tanë këtë vit!

Beogradasit zbuluan xhevahirin

Ulqini ka Pla famousa të famshme Medha, më e gjata në Mal të Zi, e cila, nëse llogaritni degën që vazhdon për në Ada Bojana, shtrihet deri në kufirin shqiptar. Plazhi i madh me rërë nuk është diçka që ju hasni në Mal të Zi, dhe kur njerëzit tanë e kuptuan se mund të zbresin në kënaqësinë me rërë në punë, ata në masë zgjidhën rrethinat e Ulqinit, vetë qytetin dhe vendet përreth si Stoja.

Pjesë të plazhit atje kanë emra si “Copacabana”, të rregulluar me stil “Dolcinium” dhe janë aq të gjera sa ka vend për të gjithë.

Budva e re

Budva është Budva, por tani argëtimi është zhvendosur në plazh! Ulqini ka bërë një lëvizje të zgjuar dhe interpretues të shumtë të Ballkanit si Seka, por edhe Jale dhe Buba do të zbresin për të performuar në Velika plaža, dhe jo bileta të lira janë shitur tashmë sepse njerëzit të etur për ta pranuar këtë mundësi në det.

Erë me vlerë ari

Të dy Ada Bojana dhe Dolcinijum janë bërë një vend takimi për surfers me qift, parashutat shumëngjyrëshe të të cilëve sapo po lulëzojnë në Instagramin e brendshëm. Era që fryn vazhdimisht në breg krijon kushte ideale për këtë sport adrenalinë të kërkuar, në mënyrë që përveç kësaj të tërheqë adhuruesit e një argëtimi pak më të shpejtë.

  • Burimi: Noizz.rs