Wed. Jan 26th, 2022

Kamerat e sigurisë në Kinë kanë kapur momentin e tmerrshëm se si një motoçiklist arriti t’i shpëtonte vdekjes pas përplasjes me një kamion të madh.Në video shihet motoçiklisti që hyri me të kuqe në kryqëzim dhe u përplas me kamionin.Por nuk mbaron këtu, ngarkesa e mjetit ra në rrugë dhe ky ishte momenti i dytë me fat i motoçiklistit i cili arriti të shmangë sërish vdekjen.