Sun. Nov 28th, 2021

Tre persona kanë vdékur dhe 12 tjerë janë lēnduar nga shpērthímí i bómbólës së gazit në një shtëpi të një familjeje shqiptare në Mannheim të Gjermanisë, kanë bërë të ditur autoritetet e këtij qyteti.

Sipas kumtesës zyrtare, shpërthimi kishte ndodhur në orën 10:00, në Mannheim të Gjermanisë . Nga shpërthímí i bómbólës me gaz, është shkaktuar një zjárr që i ka lënë tre fëmijë të vdékur në vend. Ndërkohë, 12 tjerë janë dërguar në úrgjéncë.

Polícia dhe autoritetet po punojnë zbardhjen e rastit, shkaqeve të shpērthímit.