Sat. Oct 23rd, 2021

Ka 605 raste aktive të koronavirusit në atë vend, raporton Index.hr.

Janë 105 pacientë në spital, pesë prej të cilëve janë në një aparat respirator.

Që nga 25 shkurti i vitit të kaluar, kur u regjistrua rasti i parë i infeksionit në Kroaci, 360,768 njerëz janë sëmurë me Kovid-19 dhe 8,227 kanë vdekur.

Deri më tani, janë testuar gjithsej 2,188,288 njerëz, nga të cilët 3,640 në 24 orët e fundit.

Deri të Premten, 2,792,456 doza të vaksinës ishin konsumuar.

Deri më tani, 1,543,689 njerëz janë vaksinuar me të paktën një dozë, nga të cilat 1,248,767 kanë marrë të dyja dozat.