Sat. Oct 23rd, 2021

Në Malin e Zi, incidenca më e lartë e rasteve të reja të infektimit me koronavirus për 100 mijë banorë u regjistrua në Budva, Savnik dhe Tivat.

Në Budva, 236 njerëz të infektuar për 100 mijë banorë janë regjistruar në 14 ditët e fundit, Savnik 193, Tivat 86, Herceg Novi 78, Kotor 75, Cetinje 66, Andrijevica 65, Bar dhe Pljevlja 52 secili, Podgorica 47.

Në Bijelo Polje në 14 ditët e fundit

janë regjistruar 36 të infektuar për 100 mijë banorë dhe 32 në Zabljak 26 të infektuar për 100 mijë banorë janë regjistruar në Niksic, 19 në Petnjica, 15 në Berane, 14 në Kolasin, tetë në Tuzi, pesë në Danilovgrad dhe Ulqin dhe katër në Rozaje.

Shkalla kumulative e incidencës për 14 ditët e fundit për 100 mijë banorë në Gusinje, Mojkovac, Plav dhe Plužine është zero.