Tue. Jan 25th, 2022

Një për leshj e rrallë ka shpë rthyer në festimet e dasmës derisa një mysafir për pl aset me motrën e nuses për buqetën me lule.Sipas mediave të huaja, për les hja u kap nga kamerat më 31 dhjetor të vitit të kaluar në një hotel në Dublin.

E gjitha kishte ndodhur pasi nusja Amanda Doyle hodhi trëndafilat, ku motra e saj Suzanne dhe mysafiri Marc O’Reilly ishin të pa durueshëm duke u munduar për të qenë i pari që i kapi ato.