Tue. Jan 25th, 2022

Një video e publikuar së fundmi në Facebook, tregon momentin kur një nuse mbulohet me një shumë të madhe parash në dasmën e saj.
Ngjarja mendohet të ketë ndodhur në Egjipt dhe video ka pasur shumë shikmime dhe reagime në rrjetet sociale.