Mon. Jan 24th, 2022

Mevlani ka zgjedhur Efin për takimin e tij të parë në Për’puthen.

Ai ka treguar se Efi nuk i jep emocione duke nxitur reagimin e saj, por sqaroi se nuk e kishte për ndjenja, por e cilëson si person që nuk e vë në siklet.

Mevlani: Nuk më jep emocione. Nuk flas për ndjenja por për emocione, nuk të vë në siklet. Ishalla e kam këmbën e mbarë me ty. Më pëlqen se je me karakter të fortë. Kam kuptuar që në çdo lidhje nuk e kanë gjithmonë fajin të tjerët, ndonjëherë e kam dhe unë. Ti kam parë disa puntata dhe nuk shprehesh shumë.

Efi: Nuk shprehem se nuk më ka bërë dikush të shprehem.

https://top-channel.tv/wp-content/uploads/2021/12/e7-6.jpg