Sat. Oct 23rd, 2021

Punonjësit e ndërmarrjes Meridian nga Herceg Novi vazhduan aksionin “Dhuroni gjak – shpëtoni një jetë!” dhe dërgoi një mesazh të fortë solidariteti.

Çdo njësi gjaku mund të shpëtojë 4 jetë, punonjësit e Meridian nga Herceg Novi vazhduan aksionin dhe dhuruan gjak.

“Ne jemi shumë krenarë që punonjësit tanë iu përgjigjën këtij veprimi dhe edhe një herë treguan përgjegjësinë e tyre ndaj kompanisë. Feelingshtë një ndjenjë e veçantë kur e dini që në 5-7 minuta, për aq kohë sa zgjat procesi, ju shpëtoni një jetë njerëzore ”- thanë përfaqësuesit e ndërmarrjes prestigjioze Meridianbet .

Ne nuk duhet të vëmë bast për disa gjëra në jetë, dhe njëra prej tyre është jeta njerëzore.

Prandaj, punonjësit e Meridian vendosën të dhurojnë gjak, të sigurojnë furnizime më të mëdha për ata për të cilët dhurimi i gjakut është një ilaç i domosdoshëm, dhe kështu të rrisin mundësinë e mbijetesës.

Që nga fillimi i krizës së virusit korona, Meridian ka qenë i njohur për donacionet dhe ndihmën e tij.

Fushata e madhe humanitare e Meridianbet ka vazhduar për më shumë se një vit dhe deri më tani punonjësit e saj, si humanitarë të pashembullt, kanë vizituar më shumë se 15 qytete dhe komuna të Malit të Zi, duke dërguar pako të donacioneve në para, pajisje mjekësore dhe gjëra të tjera të nevojshme. Gjak.

Siç kemi mësuar nga përfaqësuesit e Meridianbet , ky është vetëm një tjetër në një seri veprimesh dhe në periudhën e ardhshme ata nuk synojnë të ndalojnë së ofruari ndihmë për ata që kanë më shumë nevojë për të.