Sun. Nov 28th, 2021

Familjarët e 8-vjeçarit Mateo kanë mbërritur në paraburgimin e Vlorës dhe kërkojnë drejtësi për fëmijën, i cili u rrëmbye dhe u vra nga fqinji i tij.

Ata vijojnë të mbajnë të bllokuar bulevardin kryesor “Ismail Qemali”, duke i bërë thirrje popullit të Vlorës t’i bashkohet drejtësisë për Mateon.