Tue. Jan 25th, 2022

Marina dhe Getoari u bënë ditën e djeshme prindër për herë të parë. Marina solli në jetë një vajzë të cilën e quajtën Marget, bashkim i emrave të tyre.

Sot Luana ka postuar foton e parë me mbesën ku shfaqet duke i mbajtur asaj gi shtin. “Marget, tezja v de s për ty”, shkruan ajo.

Moderatorja ka postuar edhe një foto tjetër ku shfaqet duke i mba jtur dorën Marinës dhe shkruan: “Përj etësisht”.

https://enewzlinks.com/wp-content/uploads/2021/11/ana-2-168x300.jpg