Wed. Jan 26th, 2022

Sot beri 1 vjet nga permbytja e tmershem qe ndodhi ne turqi po e postojm edhe nje her ne shenj solidariteti per turqin mike te shqiptareve.Qyteti i Ezurumit u gjend ne permbytje pas disa oresh resht me bubullima shi i rembyeshem dhe bresher i tmershem qe e kaploi. Ende nuk dihet nese ka viktima por demet materiale deri ne keto momente jan te tmershme. per me shum ndiq videon me posht…