Tue. Jan 25th, 2022

Bora Zemani dhe Donald Veshaj me historinë e tyre kanë bërë ndjekësit lëmsh.

Edhe pse ai ka krijuar një romancë me Triksënë, Bora vijon të ruajë kujtimet e Donaldit.

Ka qenë vetë moderatorja ajo që e ka zbuluar këtë detaj pa dashje.

Teksa ka postuar dhuratat që ka marrë pas daljes nga spitali.

Ndjekësit kanë vënë re një detaj të veçantë.

Piktura që i ka dhuruar Donaldi Borës kur kanë qenë të lidhur vijon të jetë në murin e saj të shtëpisë.

http://news.arkiva.de/wp-content/uploads/2021/12/bora-1-162x300.jpg

http://news.arkiva.de/wp-content/uploads/2021/12/doniiii-300x203.jpg