Sat. Oct 23rd, 2021

Nuk ka asnjë rast të koronavirusit në Ulqin dhe ne jemi një komunë falas, dhe qytetarët dhe turistët testohen çdo ditë në COVID 19, tha drejtori i Qendrës Shëndetësore, Dr. Sadija Holaj për Portalin Ulqin.

Sipas udhëzimeve të Institutit të Shëndetit Publik, sipas Holaj, turistët që kanë nevojë për një provë PCR për t’u kthyer në vend testohen falas në Qendrën Shëndetësore.

“Ajo që duhet për t’u testuar është të raportosh dy ditë para se të dëshirojnë të bëjnë një test PCR dhe të paguajnë një taksë qëndrimi,” tha Holaj.

Sipas saj, interesi i turistëve është i madh.

Siç theksoi ajo, për fat të mirë nuk ka pozitive në COVID 19, as midis turistëve, as popullsisë lokale.