Tue. Jan 25th, 2022

Iliri dhe Monika sa vijnë dhe e përkeqësojnë raportin e tyre në Big Brother Vip. Gara për çmimin e madh i ka bërë ta harrojnë miqësinë e ditëve të para.

Së fundmi Iliri në shaka e sipër ka thënë se do të bënte një treshe me të dhe bashkëshorten.

‘Shakatë shkojnë deri diku. Atë lopën treshe ta bëjnë me grun e vet’– thotë Monika Lubonja e cila shihet e indinjuar nga ajo që i ka thënë Iliri.

Aktorja është ndjerë e fyer me deklaratën e tij dhe nuk ia ka pranuar këtë shaka pa kripë mikut të saj.