Sun. Nov 28th, 2021

Mediat turka kanë publikuar një video nga hoteli ku kanë qëndruar turistët nga Maqedonia para se me ndodh aksi*denti në Bullgari. Videoja tregon momentin kur ata kanë lëshuar hotelin dhe janë nis për në Maqedoni…