Sat. Oct 23rd, 2021

Presidenti i Malit të Zi, Milo Đukanović, do të flasë nesër në Forumin To Be Secure (2BS), i cili po mbahet në Budva, organizuar nga Aleanca Atlantike e Malit të Zi.

Siç u njoftua, Gjukanoviç do të jetë mysafir në një sesion të veçantë “Bisedë me Presidentin” kushtuar situatës politike dhe të sigurisë në Malin e Zi dhe rajonin e Ballkanit Perëndimor, perspektivat e anëtarësimit dhe marrëdhënieve në BE dhe rolin e partnerëve kryesorë ndërkombëtarë.

“Zyrtarë të lartë të NATO -s, Parlamentit Evropian dhe Departamentit të Shtetit, si dhe zyrtarë të tjerë nga rajoni, do të marrin pjesë në Forumin e këtij viti në një format online,” thuhet në njoftim.