Sat. Oct 23rd, 2021

Doza e parë e vaksinës së koronavirusit u mor nga 161,258 qytetarë dhe e dyta nga 145,882 njerëz.

Sipas informacionit më të fundit nga Instituti i Shëndetit Publik (ISHP), 23 persona janë sëmurë gjatë 24 orëve të fundit. Në Malin e Zi, 328 njerëz aktualisht janë të infektuar me Kovid-19.