Tue. Jan 25th, 2022

Ish-kryeministri Sali Berisha ditën e sotme ka mbërritur në selinë e PD-së ku ka deklaruar se Lulzim Bashën nesër do ta nxjerrin patjetër nga selia blu.

Gazetari: A quhesh i humbur nëse nuk e nxjerr Bashën?

“Protesta nis nesër realizon qëllimet dhe siç e kam theksuar ky revolucion nuk ndalet. Basha e tha se do nxirret nesër (në të qeshura).

Ndaj bunkerit përodren metoda paqësore, s’do e gjuajë kush me mjete luftarake. Këtu midis nesh nuk ka dhe s’mund të ketë kurrë njerëz të armatosur. Me pekule do e nxjerrim nëse Basha refuzon të dalë”, tha ai.