Sun. Nov 28th, 2021

Ashensori eshte nje pjes vertet e komplikuar dhe ajo duihet te jete e regulluar mire pasi pasojat jane te redna.

Keshtu ne turqi per shkak te nje pjese e cila mungonte e qe kushtonte diku 20 euro humbi jeten nje femij i vogel 8 vjecar.

Shiko videon me poshte per te kuptuar se cfar ka ndodhur..