Tue. Jan 25th, 2022

Mbrëmjen e djeshme në shtëpinë e ‘Big Brother VIP’ për banorët u shtrua një darkë në oborr nga ‘Vëllai i Madh’. Ata kanë kaluar një natë festive, ku nuk ka munguar muzika dhe kërcimi.

Por gjithashtu banorët edhe kanë biseduar me njëri-tjetrin, ku në një moment Arbëri ka kujtuar disa çaste të bukura mes Ilirit dhe Donaldit.

Biseda mes banorëve:

Arbëri: E di sa jam shkrirë kur ti e Iliri pitë atë ditë. Jam kënaq

Donaldi: Dole te fjala ime që ke nevojë të kënaqësh

Arbëri: Po nuk kam tensione o vlla

Donaldi: E mirë. Por siç kënaqësh shpirti, ajo kënaqësi mbaron shumë shpejt

Arbëri: Ishte e bukur për aq sa zgjati

Donaldi: Unë e kam shijuar pafund, e kam thënë. Do doja të ndodhte prapë? Patjetër që po

Arbëri: Pse ma shkel syrin?

Donaldi: Se nuk e bën më ai

Arbëri: Iliri ishe më i lirshëm se sa ti

Donaldi: Po se kishte pirë më shumë se mua

Iliri: Ai mendon

Donaldi: Donaldi e mbajti Ilirin të mos thoshte asnjë fjalë, asnjë gjë. Të ishte për Donaldin… Këtu vlerësohen njerëzit. Burrat e tavolinë këtë kanë. Nejse, unë jam kënaq shumë atë ditë