Sun. Nov 28th, 2021

E dhimbshme: Kjo është familja Ahmeti që u shua tragjikisht në aksidentin në Bullgari 😢
Avni Ahmeti 1985 dhe Xhihan Ahmeti 1986 prindër, si dhe fëmijët bineq Alban Ahmeti 2017 e Luan Ahmeti 2017.