Wed. Jan 26th, 2022

Pas Donaldit edhe Beatrix ka pranuar se ajo ka një pëlqim ndaj tij. gjatë lojës “Përgjigju ose pi” këngëtarja e ka pranuar hapur se ka pëlqim për Donaldin e po ashtu ka fa ntazuar për të.

Pjesë nga biseda:

Donaldi: Trego emrin e djalit ose vajzës për të cilin ke fantazuar Brenda shtëpisë.

Beatrix: Mund të kem patur nja dy…

Donaldi: Hë thuaje. Çfarëdolloj gjëje që të jetë, kushdo që të jetë.

Në këtë moment Beatrix i jep dorën Donaldit, duke nënkuptuar se është ai për të cilin ajo ka fant azuar.

Donaldi bëri të njëjtin veprim kur Beatrix e pyeti se cili ishte personi që e tërheq më shumë s e k sualisht, duke e shprehur hapur se ishte ajo e madje i tha se ka trup shumë të bukur.

Pas kësaj ata janë larë sërish në dush së bashku duke u shfaqur gjithnjë e më të afërt.

Ndërkohë, mbrëmjen e djeshme ishte Donaldi ai që e pranoi pëlqimin ndaj Beatrix në një bisedë me Einxhel.

“E di. Gjërat e mia i kam sqaruar me të gjithë, mua ajo goca më pëlqen, më pëlqen shumë dhe unë dua ta shijoj shumë këtë gjë, nuk dua që ta vë në siklet”, tha Donaldi.

Pasi duket qartë se Donaldi e ka lënë pas krahëve Borën, mbetet për t’u parë nëse ai dhe Beatrix do të jenë çift brenda shtëpisë së Big Brother Vip.