Wed. Jan 26th, 2022

Donaldi dhe Beatrix e kanë shijuar pafund qëndrimin në suitë vetëm për vetëm.

Ata kanë vallëzuar nën ritmet e muzikës romantike me njëri-tjetrin. Nuk kanë munguar përqafimet dhe puthjet mes tyre.

Beatrix dhe Donald janë një prej çifteve të krijuara në Big Brother Vip.

Edhe pse Donaldi fillimisht u përfshi në një nga momentet më romantike në spektakël, ku edhe u puth me Bora Zemanin, ndërsa ata ishin në konflikt me njëri-tjetrin, ai pak javë më vonë tha se ishte vetëm në shtëpi. Më pas djali u përfshi në histori dashurie me Beatrix.

https://top-channel.tv/wp-content/uploads/2022/01/be.jpg